T.K. Justin Ng is a designer based in Toronto exploring the changing role of architecture and the future of cities through research, design and drawing.

Want to know more about me ?

Centraal Beheer Study, 2017

The Centraal Beheer office was far from any major urban centers, and the building focused inwardly, creating various interior streets. The entire project is conceived of in modules. The basic module is a 9m x 9m square, with 3m streets running along its x and y axis and a module of 3m x 3m occupying each of its four corners. Program modules ranged from coffee bars and restaurants to various configurations of offices. Additionally, a stepped elevation provided roof terraces. Due to the building’s wide footprint, the roof was heavily populated with continuous, strip skylights, and several atrium were created to distribute daylight. 

Collaborators: Kelsey Dawson, Kelly Nortje, Eric Oh

Centraal Beheer Study, 2017

To protect your sensitive data, all transactions will go through Paypal. You do not have to be a member of Paypal to use your credit card or debit card through their platform. Dismiss